Mestni izziv - Prešerno po Prešernu

mestni izziv ljubljanaStopite v čevlje največjega slovenskega pesnika in spoznajte Ljubljano skozi njegove oči ter zabavne naloge, ki vam bodo našega Franceta pričarale na hudomušen način!

Prešeren je v Ljubljani preživel največ let svojega življenja, tu je študiral, spoznal ljubezen svojega življenja in pesniški navdih - Primičevo Julijo ter mati svojih treh otrok - Ano Jelovškovo. Tu je ustvaril svoje najlepše pesnitve in nenazadnje so bile v Ljubljani tudi prvič tiskane njegove Poezije.

Zakaj se ne bi podali z nami na urbani izziv s slovensko noto? Mi bomo poskrbeli za rekreacijo, animacijo, izzive in kulinarično razvajanje, dr. Fig pa bo vaš vodnik.

Tip programa: orientacijski izziv, treasure hunt
Ključne aktivnosti: mestni izziv, zabavne timske igre – npr. Prešerenjada, vožnja s SUP-i ali ladjico, finger food, pokušnja likerjev
Lokacija programa: Ljubljana
Priporočamo: kot samostojno aktivnost ali večerno animacijo, družabni zaključek usposabljanja/seminarja, zabavno aktivnost za poslovne partnerje (program lahko poteka tudi v angleškem jeziku)
Termin: vse leto (v prednovoletnem in zimskem obdobju se vsebina programa prilagodi vremenskim razmeram in prazničnemu vzdušju v Ljubljani)

Program je kombinacija timskih izzivov in nalog, ki nas zabavno popeljejo preko mestnih znamenitosti in vključuje vse tisto najboljše, po čemer so Feel Green dogodki znani:
− navdihujočo lokalno zgodbo,
− poučne in lokalne atrakcije
− enostavno športno aktivnost in nekaj nalog, ki v kolektivu krepijo kreativnost, podjetniški duh in smisel za sodelovanje,
− lokalne kulinarične specialitete,
− naloge teambuilding izziva, ki so zasnovane tako, da se udeleženci na zabaven način srečajo z osnovnimi izzivi podobnimi tistimi, s katerimi se srečujejo v podjetju: zaupanje v svojo ekipo, izbira pravih sodelavcev za pravo nalogo, taktika, iznajdljivost, osnove direktne prodaje...
− glasbeni vložek za piko na 'i'.

Vsi udeleženci teambuildinga prejmejo lično in uporabno darilo v skladu s Feel Green ekoturistično filozofijo.

POTEK
Zberemo se na Prešernovem trgu v Ljubljani. Po predstavitvi programa s strani animatorjev se razdelimo v manjše skupine in prejmemo navodila, ki nas popeljejo na pustolovščino. Poleg iznajdljivosti in kreativnosti potrebujemo še timski duh in pametni telefon. Sledi nezahteven, 3 km dolg sprehod po Ljubljani. Program traja od 3-4 ure.

DODATNA PONUDBA
Po kosilu ali kot del dodatne animacije lahko nadaljujemo z različnimi doživetji, ki jih seveda lahko organiziramo tudi kot povsem samostojno aktivnost:
− kulinarični teambuilding
− voden ogled botaničnih vrtov
− obisk ljubljanskega gradu

POTREBNA ŠPORTNA OPREMA
Športna oblačila in obutev, rezervna obleka. Zaradi fizične nezahtevnosti programa, druga športna oprema ni potrebna.NAZAJ

Kontakt

Turistična agencija
Feel Green Travel
Raj Jezersko d.o.o.
Zg. Jezersko 28a
4206 Zg. Jezersko
ID za DDV: SI78557445

TRR: IBAN SI56 1010 0004 4641 238
(BANKA KOPER d.d.)
SWIFT: BAKOSI2X

M: +386 31 203 930
E:info@feelgreen.si

kura