Team biking Prekmurje


Program temelji na že dodobra uveljavljenem in preverjenem programu iskanja skritega zaklada, ki ga zaradi romantičnih ravnic Prekmurja in odlične kolesarske mreže lahko izvedemo na treking ali električnih kolesih. S pomočjo zemljevida in namigov, ki jih boste dobili na poti, boste odkrivali lepote Prekmurja, da pa program ne bo tako enoličen in enostaven kot se sliši, se boste preizkusili v reševanju najrazličnejših zapletenih timskih nalog.

team biking prekmurjevir: www.perunika.si

Rdeča nit na »potovanju« bo iskanje posameznih delčkov sestavljanke (puzzlov), ki vam bo na koncu pomagala najti skrinjo s skritim zakladom.

Tip programa: orientacijski izziv, treasure hunt
Ključne aktivnosti: timsko kolesarjenje, pokušina lokalnih kulinaričnih specialitet, obisk vinske kleti
Lokacija programa: Prekmurje
Priporočamo: kot samostojno aktivnost ali družabni zaključek usposabljanja/seminarja
Termin: maj - oktober

Program je kombinacija timskih izzivov in nalog, ki nas na zabaven način popeljejo preko prekmurskih znamenitosti in vključuje vse tisto najboljše, po čemer so Feel Green dogodki znani:
− navdihujočo lokalno zgodbo,
− poučne in lokalne atrakcije
− enostavno športno aktivnost in nekaj nalog, ki v kolektivu krepijo kreativnost, podjetniški duh in smisel za sodelovanje,
− lokalne kulinarične specialitete,
− naloge teambuilding programa, ki so zasnovane tako, da se udeleženci na zabaven način srečajo z osnovnimi izzivi, podobnimi tistim, s katerimi se srečujejo v podjetju: zaupanje v svojo ekipo, izbira pravih sodelavcev za pravo nalogo, taktika, iznajdljivost, osnove direktne prodaje, viralni marketing...
− glasbeni vložek za piko na 'i'.
Vsi udeleženci teambuildinga prejmejo lično in uporabno darilo v skladu s Feel Green ekoturistično filozofijo.

POTEK
Po predstavitvi programa s strani animatorjev se razdelimo v manjše skupine in prejmemo navodila, ki nas popeljejo na pustolovščino. Na kratkem kolesarskem popotovanju nam je stalno na voljo spremljevalno vozilo z osvežilnimi napitki, ki tudi omogoča da, sicer netežavno turo, zaključimo kadarkoli želimo. Program traja od 3 do 4 ure.

DODATNA PONUDBA
Po kosilu ali kot del večerne animacije lahko nadaljujemo z različnimi doživetji, ki jih seveda lahko organiziramo tudi kot povsem samostojno aktivnost:
− konferenca, seminar v eni od term ali kmečkih turizmov
− SUPanje na bližnjem jezeru in druge vznemirljive aktivnosti v okviru avanturističnega programa Wanna be Bear Grylls?

POTREBNA ŠPORTNA OPREMA
Priporočamo kolesarsko obleko in obutev, rezervno obleko. Zaradi fizične nezahtevnosti programa druga športna oprema ni potrebna.NAZAJ

Kontakt

Turistična agencija
Feel Green Travel
Raj Jezersko d.o.o.
Zg. Jezersko 28a
4206 Zg. Jezersko
ID za DDV: SI78557445

TRR: IBAN SI56 1010 0004 4641 238
(BANKA KOPER d.d.)
SWIFT: BAKOSI2X

M: +386 31 203 930
E:info@feelgreen.si

kura