Vandotove legende - Kranjska Gora

Pisatelj Josip Vandot, rojen leta 1884 v Kranjski Gori, se je najbolj uveljavil s svojimi pripovedmi o Kekcu. Spoznajte idilično turistično destinacijo preko legend in pripovedk o tem mladinskem junaku in domačinih tistega časa v navdihujočem, kreativnem in zabavnem orientacijskem izzivu.

Program je kombinacija timskih izzivov in nalog, ki nas zabavno popeljejo preko kranjskogorskih znamenitosti in vključuje vse tisto najboljše, po čemer so Feel Green dogodki znani:

  • navdihujočo lokalno zgodbo,
  • poučne in lokalne atrakcije kot je npr. Liznjekova domačija in stara gostilna pri Martinu,
  • enostavno športno aktivnost in nekaj nalog, ki v kolektivu krepijo kreativnost, podjetniški duh in smisel za sodelovanje,
  • v animacije so vključeni čisto pravi domačini in domačinke – pravi 'kaveljci in korenine', 'originali in poštenjakarji'
  • lokalne kulinarične specialitete,
  • glasbeni vložek za piko na 'i'.

Vsi udeleženci teambuildinga prejmejo lično in uporabno darilo v skladu s Feel Green ekoturistično filozofijo.

POTEK

Zberemo se v gostilni Pri Martinu v centru Kranjske Gore (Borovška cesta 61, 4280 Kranjska Gora). Po predstavitvi programa s strani animatorjev, se razdelimo na manjše skupine in prejmemo navodila, ki nas popeljejo na pustolovščino. Poleg iznajdljivosti in kreativnosti potrebujemo še timski duh, pametni telefon in seveda toplo zimsko obleko za nezahteven, 2,5 km dolg sprehod po Kranjski Gori. Program traja od 2 do 3 ure.

DODATNA PONUDBA

Po kosilu ali kot del večerne animacije lahko nadaljujemo z različnimi zimskimi doživetji, ki jih seveda lahko organiziramo tudi kot povsem samostojno aktivnost:

  • organizirano sankanje na 2,5 km dolgi sankaški progi
  • vožnja s pasjo vprego – s štirinožnimi prijatelji skozi zasneženo idilično pokrajino ima pozimi še poseben čar
  • obisk eskimske vasi.

V kolikor se odločite za eno od zgoraj naštetih aktivnosti pa vaši zimski garderobi dodajte še bolj športen izgled, kot je opisano v nadaljevanju.

POTREBNA ŠPORTNA OPREMA

Topla, po možnosti nepremočljiva športna obutev in oblačila (priporočamo uporabo kape, rokavic, smučarskih očal ter čelade). Obutev naj bo po možnosti pohodniško - zimska s profilom, obutev, kot so snežke (skibucke) ni primerna. Za vso ostalo tehnično opremo poskrbimo mi.NAZAJ

Kontakt

Turistična agencija
Feel Green Travel
Raj Jezersko d.o.o.
Zg. Jezersko 28a
4206 Zg. Jezersko
ID za DDV: SI78557445

TRR: IBAN SI56 1010 0004 4641 238
(BANKA KOPER d.d.)
SWIFT: BAKOSI2X

M: +386 31 203 930
E:info@feelgreen.si

kura